Aktuális

  

 

Tagek:  

40 comments to Aktuális

 • lorant  írta:

  Kedves Etelka!
  A 2016. február 26-án megrendezett X. Szakmai konferencia és az azt követő Bál nagyon jó volt, köszönjük szépen!
  Köszönjük a szervezést! Jól éreztük magunkat, jó volt a hangulat, tetszett a zenekar.
  Üdv: Keresztes Lóránt

 • kirchnerne  írta:

  Kedves Etelka,
  köszönjük a képzést amelyet egy új környezetben tölthettünk el. Többtől hallottam, hogy jobban tetszett neki ez, mint a régi hely. (MOHA-ház) Nekem a személyes véleményem, hogy bár szép és szebb volt a terem, és maga az épület, viszont, megközelíthetőség szempontjából , aki autóval jött, annak nem volt szerintem annyira jó. (személyes véleményem az, hogy nekem jobban tetszett a régi hely) az új helyszínen, s zerintem kevesebb hely is volt az asztalon, és a teremben, mint a régiben. Kivetítő is több volt, ha jól emlkészem a régi helyen, itt csak nehezen volt olvasható a dia, mert előttem mondjuk magasabbak ültek, és nem igazán láttam sokat sajnos. (hiányzott a finom rétes is :) Köszönettel: Kirchnerné

 • szabomaria  írta:

  Kedves Etelka!
  Köszönöm a tegnapi új infókat! A helyszín tökéletes, reménykedem, hogy a többi konferenciát is itt tartod.
   
  Üdv:
  Mari

 • markieva  írta:

  Kedves Etelka!
  A VII.  szakmai konferencia volt az első amin részt vettem. Gratulálok a szervezéshez, az előadókhoz. Tartalmas napot töltöttem nálatok, a témát tekintve pont aktuális az önkormányzatunknál. A helyszín remek, bár az előzőt nem ismerem.
  Várom a következő konferenciát.
  Üdvözlettel: Márki Éva

 • ellenor77  írta:

  Sziasztok!
  Köszönjük a tegnapi napot, várjuk az előadás anyagát, mi sok hasznos szakmai információhoz jutottunk, és ismeretséget kötöttünk. Szeretnénk a legközelebbin is ott lenni!

  • admin  írta:

   Kedves ellenor77!

   Én köszönöm a részvételt, következő konferenciák szeptember végén kerül megrendezésre. Számomra is sok hasznos információval szolgált a tegnapi nap…:-) Hamarosan feltöltődnek az előadások anyagai, jó munkát a feldolgozásához!

   Üdvözlettel: Etelka

 • ellenor77  írta:

  Kedves Etelka!
  Mikor lesz a következő konferencia?? A korábbiakon nagyon sok hasznos információt és kedves ismerőst szereztem…Ha jól emlékszem májusra ígérted….Üdvözlettel!!!

 • valiborn  írta:

  Kedves Etelka!
  Ismét köszönöm szépen a szervezést és a diákat!
  Sok sikert Neked más téren is! Üdv Born Valéria Békéscsaba

 • Ntanita  írta:

  Köszönöm a jól szervezett, színvonalas előadásokkal és jó humorral fűszerezett szakmai napot!
  dr. Norris – Tari Anita
   

 • emamlecz  írta:

  A konferencián elhangzott a hivatkozás a Brk 15 §. 5 bekezdésében foglalt szöveg, vagyis ha nem alkalmazott a belső ellenőr, akkor engedélyeztetni kell. Van erre pontosabb információ kórházak esetében?
  Köszönöm a választ

  • varmuzsa.p  írta:

   Kedves emamlecz!
   Bár nem voltam az előadáson és lehet, hogy kissé idejét múlt a válaszom, de hátha nem kaptál még választ kérdésedre. Szóval ilyen specifikáci kórház vonatkozásában nem létezik a Bkr.-ben. A 370/2011. korm. rend.  16. § (2)-(3) rendelkezik kérdésedről.
   Remélem nem értettem félre kérdésed és valamit tudtam segíteni.

 • CsAnna  írta:

  Kedves Etelka!
  Ismét nagyon színvonalas, jó előadásokat hallottam. Köszönöm. A slide-ok gyors feltöltését is köszönöm. A szervezés is szuper volt! :) Csordás Anna belső ellenőr

 • mikej  írta:

  Kedves Etelka!
  Köszönjük a jól szervezett II. szakmai napot és várjuk az előadások feltöltését és a folytatást. Említetted, hogy talán már a következő akkreditált képzés lesz – ez azt jelentené, hogy kiválthatnánk vele a jogszabály szerinti kötelező továbbképzést is? Mike Judit-BME belső ell.
   
   
   

 • AnikoSAM  írta:

  Köszönöm a rendkivül jól szervezett, pörgő, lendületes napot a kiváló előadókkal. Bár én a versenyszférából jöttem találtam így is hasznos tippeket, új információkat. Seres Anikó – Prímagáz Hungária Zrt

 • kanyomm  írta:

  Kedves Kollégák! Kedves Etelka!
  BUÉK mindenkinek, egyben örülök, hogy máris látszik a folytatás, azaz a II. konferencia. Köszönöm – a távolról érkezők nevében is, hogy jelzésünkre a későbbi kezdés is megvalósul.
  Aktuálisan a távolléti díj számításának új módját illetően hallanék okos és gyakorlati ötleteket a munkarend/beosztás “előzetes közlését” illetően, hiszen pl. az egészségügyi intézményekben, mentősöknél, stb. előre 15-30 nappal kiközölt a szolgálati beosztás, vagy a pedagógus előre tudja az órarend szerint a munkarendjét, így én nem igazán tudom a törvényalkotó szándékát az eltérő számítást illetően.
  Másik témaként az étkezési norma és térítési díjak meghatározása, vonatkozó törvényi előírások, ill. önköltségszámítási szabályzat szükségessége, tartalma a javaslatom, mert e tekintetben többször találkozom hibákkal, bizonytalansággal.
  Szép napot és jó munkát kívánok!
  KMM.
   
   

  • admin  írta:

   Kedves KMM!

   Boldog Új Évet kívánok én is, és nagyon köszönöm a javaslatot. Nagyon sok jó ötlet érkezik, és tényleg nagyon köszönöm a segítségeteket! Megpróbálok olyan témákat érinteni, amire a legtöbben kérnek segítséget, de az előadásuk után volna lehetőség, hogy itt maradjunk és megbeszéljük a személy tapasztalatainkat, stb, amennyiben erre nem kapunk a nap folyamán választ.

 • HetenyiTiborne  írta:

  Kedves Etelka!
  Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam résztvenni a konferencián. Februárban mindenképpen elmegyek.
  Letöltöttem az anyagokat, köszönöm. A továbbiakban segítségemre számíthatsz, bátran élj vele.
  További jó munkát! Üdv,Hetényiné Erzsi

 • admin  írta:

  Kedves Kollégák!

  Nagyon köszönöm a visszaigazolásokat!

  Biztos volna még mit csiszolni ezen, de bízom benne, hogy így elsőre ez adott annyi pozitívumot, hogy tovább kísérjetek a megálmodott úton. Köszönöm az ötleteiteket is, már szervezem is a következő előadást :-), és a honlappal kapcsolatos fejlesztéseket.

  Ha van anyagotok, amit feltehetünk a honlapra, vagy bármi, amit megoszthatnánk egymással, azt is szívesen veszem.

  Abban biztos vagyok, hogy nem szokványos előadásokat szeretnék, hanem színeseket, ötleteseket, és tényleg gyakorlatiasakat.

  Volna egy olyan kérdésem, hogy van -e igény arra, hogy a honlapra való feltöltésről kapjatok e-mailt?

  A jelszó megváltoztatására úgy van most lehetőség, hogy “el kell játszani, hogy elfelejtett jelszó :-)”

  Ha az előadókhoz kérdéseitek vannak küldjétek már meg, és továbbítom feléjük.

  Szép estét!

  Etelka

   

 • gombai  írta:

  Kedves Etelke!
  Szeretném megköszönni a tegnapi napot. A kezdeményezést nagyon jónak tartom, és remélem, hogy lesz folytatása. Az előadások nagyon színvonalasak és hasznosak voltak.
  Jó lenne ha ez a kezdeményezés itt nem rekedne meg, hanem egyre nagyobb teret kapna. A rendezvények alkalmával megismerhetnénk egymást és nagyon sok hasznos információt meg tudnánk osztani egymással személyesen és itt honlapon.
  A szervezőknek és Etelkának köszönet.
  Üdvözlettel: Zsuzsa

 • Szacsa  írta:

  Kedves Etelka!
  Szeretnék gratulálni a tegnapi rendezvényhez, nagyon jól éreztem magam. Hálás köszönet a magas színvonalú, gyakorlatban kellőképpen hasznosítható előadásokért. A kellemes felfrissüléshez nagyon jó ötlet volt a St. Martin koncert, ami külön köszönetet érdemel. Remek kezdeményezésnek tartom a “Belső ellenőrök Társasága” életre keltését, csakúgy mint a Szakmai Konferencia szervezését. Örülök, hogy részt vehettem, és bízom benne, hogy lesz még folytatás.:)
  Üdvözlettel: Anikó

 • CsAnna  írta:

  Kedves Etelka!
  Nagyon élveztem a tegnapi napot! :) Remek előadásokat hallottam. A számviteli változások kapcsán mi a pü és számv. csop.vez.-zel már megbeszéltük, hogy tartjuk a kapcsolatot a jó munka reményében, ehhez Ivacs Balázs előadása remek volt. Az iratkezelést még nem sikerült ellenőriznem időhiány miatt, de nagyon szeretném. Ehhez a főigazgató úr előadása sok infót adott. A közbeszerzésekkel kapcsolatban szintén sok hasznosat hallhattunk.
  Köszönöm, hogy a prezentációkat ilyen hamar megkaptuk.
  Csatlakozom beja52 javaslataihoz. Valóban sokat tanulhatnánk egymástól. A jelképes tagdíjat is el tudnám képzelni.
  St. Martin koncertjéért külön köszönet! Ebéd után jól felfrissített minket.
  Üdvözlettel:
  Anna

 • beja52  írta:

  Kedves Etelka és Kedves Belső Ellenőr Kollégák!
  A kezdeményezés nagyon jó, nagyon örülök neki, hogy részt vehettem az előadásokon, végre hasznos infókat kaptunk az általánosságok helyett:))
  Én a magam részéről arra gondoltam, hogy erre a honlapra érdemes lenne beazonosíthatóság és konkrét adatok nélkül (előzetes admin ellenőrzés után) esettanulmányokat feltenni mindenki okulására, hogy egy-egy vizsgált témával kapcsolatban milyen tapasztalatok, helyzetek, szabálytalanságok voltak találhatók, amikre alapból nem is gondolna az ellenőr. Ezek alapján mit érdemes vizsgálni.
  Lehetne feltenni konkrét vizsgálati “programot” mankóként, amely egy téma ellenőrzésének lépéseit, vizsgálati kérdéseit, vizsgálandó feladatait tartalmazná. (mi az amit egy témánál mindenképpen meg kell nézni, meg kell kérdezni)
  Lehetne feltenni ellenőrzési terveket, (hiszen ezek alapvetően nyilvánaosak) de beazonosíthatóság nélkül is fel lehetne tenni, hogy az éves terv elkészítéséhez onnan lehetne ötleteket meríteni.
  Nekünk pl. van dolgozói kérdőívünk kockázatelemtéshez.
  (a feltöltött anyagokat pontozni is lehetne, bizonyos pontszám felett aki sok használható anyagot töltött fel, kedvezménnyel/ingyenesen vehetne részt az előadásokon)
  jogszabály változásokat is lehetne feltölteni, mire kell feltétlenül azonanl reagálni, vagy programozottan a későbbiekben figyelni.
  Gyakorlatilag egy belső ellenőri tudásbázis kialakítására van lehetőség, mindenki munkájának megkönnyítése érdekében.
  Még egy jelképes tagdíj is felmerült bennem (pl. havi 500 Ft, amiből az előadókat is finanszírozni lehetne, illetve működtetni a honlapot és az adminnak, szervezőknek a munkáját is megtisztelni, hiszen vélhetően nem kevés óra volt/lesz benne.
  És ebéd után a St. Martin nagyon jó ötlet volt, máskor ebéd után (majdnem) elalszunk az előadáson.
  Ezek az ötletek merültek fel bennem, Etelkának tisztelettel nagyon köszönöm a lehetőséget és a sok befektetett munkát!!
   

 • mikej  írta:

  Kedves Etelka!
  A kezdeményezést nagyon jónak tartom. Sokat tanulhatnánk egymás problémáiból is, amelynek egyik módja az lehet, hogy be-benézünk e honlapra, ahol olvashatjuk a felvetett kérdésekre a választ, a másik éppen maga a fórum jelleg “élőben”, ami az idő rövidsége miatt tegnap nem tudott kidomborodni. Épp ezért folytatni kellene a gyakorlati problémák felvetését, megbeszélését, a tapasztalatcserét.
  Kérdezném, hogy írásban, vagy esetleg ezen a fórumon lehet-e kérdezni az előadóktól (pl.közbeszerzés témában)? Másik kérdésem technikai lenne, hogy milyen módon és hol tudom megváltoztatni a jelszavamat a honlaphoz, jelenleg azt írja a profilnál, hogy nincs jogosultságom a megtekintéshez sem? A harmadik kérdésem pedig az lenne, hogy a tegnapi előadások anyagát hol keressük, a ”Dokumentumok” fül alatt kapjuk-e meg, ha fenn lesz? Előre is köszönüm válaszaidat:
  Üdvözlettel:
  Mikej
   

 • reveszandi  írta:

  Kedves Etelka,
  Szeretném a jelszavamat átállítani, de nem találom, hogyan lehet. Köszönöm a tegnapi napot, az előadások nagyon jók voltak, külön kiemelem a közbeszerzési téma előadóját, és anyagát, szenzációs volt, és csillagos ötös jár még az iktatásért is, bár ez, mint téma nem jutott eszembe, mert ahhoz többször ennyi kapacitás kellene, hogy erre is jusson belőle:) Tehát, keresem az oldalon a letölthető anyagokat, és kérdezem, hogy kapok-e értesítést a felkerülésről, vagy nézzek be naponta? Üdv: Andrea

 • pb2003  írta:

  Kedves Etelka! 
  Kiváló ötletnek tartom a kezdeményezést és sok sikert az elképzelések megvalósulásához. Természetesen magam is csatlakozni kívánok.
  Azt is támogatom, hogy a prezentációk elektronikus úton elérhetőek legyenek. A kapcsolattartás egyik sikeres formája lehet az élő és eleven fórum.
  Üdvözlettel.
  Paul
   

  • admin  írta:

   Kedves Paul!

   Köszönöm a támogatását, bízom a kezdeményezés sikerében, várom hozzászólásaikat, véleményeiket, ötleteiket.

   Kellemes Mikulást :-)

   Üdvözlettel: Kerekes Etelka

 • admin  írta:

  Kedves Érdeklődők!

  Sikerült elintézni, hogy a kért könyvet: Lilliné Fecz Ildikó: Előzetes államháztartási számlakeret tükör

  http://saldokiado.hu/konyv/elozetes-allamhaztartasi-szamlakeret-tukor-2014/282

  személyesen kihozzák az előadás helyszínére. Ott megvásárolható lesz.

  Ha még tudok segíteni, nyugodtan jelezzétek!

  Üdvözlettel: Kerekes Etelka

 • admin  írta:

  Kedves László!

  Az előadások kb 40 percesek, a fennmaradó 20 perc áll rendelkezésre arra, hogy kérdéseinket feltegyük, az előadóval konzultáljunk. Kérek mindenkit, ha kérdése van, azt az előadás végén bátran tegye fel, az előadókkal ez meg van beszélve, várják a kérdéseiket.

  Üdv: Kerekes Etelka

 • laszlo68  írta:

  Tisztelt Szervezők!
  Jelenleg egy olyan ellenőrzést végzek mely kapcsolódik az egyik előadás témájához.
  Ha nem kapok az előadás során választ a kérésemre, van-e arra lehetőség hogy azt később megbeszéljem az előadóval?
  Köszönettel: László

 • admin  írta:

  Kedves Erzsi!

  A részvételi díj tartalmazza az ebédszünetben fogyasztható szendvics, kávé, ásványvíz frissítőket, ezért nem kell külön fizetni.

  Üdv: Etelka

 • ellenor77  írta:

  Kedves Etelka!
  Az szeretnénk megkérdezni, mivel vidékről jövünk hogy étkezésre van-e lehetőség, külön kell-e fizetni stbstb. Köszönettel: Erzsi
   

 • admin  írta:

  Kedves Érdeklődők!

  Többen érdeklődtek, hogy a vásárolható -e CD St.Martin zenéjéről?

  Igen, szerintem szünetben lehet vásárolni CD-t, és akit még komolyabban érdekel, akkor jelzem, hogy 2013. december 28-án Budapest Kongresszusi Központban lesz koncertje….én ott leszek :-)

  Ha bárki érdekel, szívesen szervezkedhetünk :-)

 • admin  írta:

  MOHA HÁZ (XIV. Gizella u. 42.-44.)

   

  A helyszín megközelíthető: Autóval a Hungária körútról az OMV kútnál kell bekanyarodni, a gyorsétterem mellett elhaladni.

   

  Tömegközlekedéssel legközelebbi megállók: Fekete és piros 7-es busz, 73-as és 173-as busz, továbbá a 67-es villamospótló busz Hungária körúti megállója, 72-es troli Thököly úti végállomása, 1-es és 1.A villamos Thököly úti megállója.

             Parkolás: A környező utcákban díjmentesen

                             pl.: Semsey Andor utca, Ilka utca, Szobráncz utca, Jurisich Miklós utca

 • CsAnna  írta:

  Kedves Etelka és Mindenki!
  Nagyon örülök és gratulálok a Társaság létrehozásához! :) Szerintem nagyon jó egy ilyen lehetőség, ahol lehetőség van tapasztalatcserére.
  A Konferencia témái kifejezetten jók, az előadók is “nagy ágyúk”, St. Martin zenéje remek. Örülök, hogy ott lehetek. Azt szeretném megkérdezni, hogy az előadások prezentációs anyagát megkaphatjuk-e, mert arra könnyebb volna jegyzetelni, mint anélkül.
  Üdv. Anna

  • admin  írta:

   Kedves Anna!

   Köszönöm a gratulációd!

   A prezentáció anyagát csak elektronikusan tudom majd elküldeni az előadást követően.

   Üdvözlettel: Kerekes Etelka

 • Pchobo  írta:

  Kedves Etelka!
  Gratulálok! Nagyon jó a program.
  Sajnos nem igazán “vidékbarát” a kezdő időpont. Egy órával későbbi kezdés és befejezés kezelhetőbb lenne. Csak a 4:30-kor induló vanattal tudnánk beérni, amihez fél négykor fel kellene kelni. A rendezvényen pedig elég viseltesek lennénk. A munkáltatónk csak az időt biztosítja, így a kb 20- 25 ezres költségen (rendezvény, utazás, ebéd) felül az előző napi érkezést, szállást már nem tudjuk bevállalni.
  St. Martint külön sajnálom, az esküvőmön az ő zenéje szólt.
  Üdv: József

  • admin  írta:

   Kedves József!

   H később érnek fel sem baj, nagyon örülnék, ha részt tudnának venni, és személyesen is találkozhatnék Önökkel!

   Üdv. Etelka

 • szindy  írta:

  Sziasztok!
  A regisztráció szerencsére sikeres, mert be tudunk az oldalra lépni, a hibaüzenet biztos beállítási probléma lehet.

 • admin  írta:

  Kedves Erzsébet!

  Köszönöm a jelentkezésed, a honlappal kapcsolatos hibákat továbbítottam a fejlesztőnek.

  St.Martin nagyszerű művész, remélem, ez a rövid előadása kicsit színesíti a konferenciánkat.

   

  Üdv. Kerekes Etelka

   

 • ellenor77  írta:

  Kedves Etelka!
  Nagyon örülök és támogatom a kezdeményezést, e-mailben elküldtem jelentkezésemet.
  A szakmai előadások kecsegtetőek, a St.Martin meghívásáért külön piros pont jár!
  Jelezni szeretném azonban hogy a weboldalon történő regisztrációt majd bejelentkezést követően megjelenik egy hibaüzenet hogy nincs jogosultsága a kért művelethez. Ennek ellenére be tudok lépni az oldalra.
  Üdv: Erzsébet
   
   
   

Hagyj egy üzenetet